O NAMA

Adria records - Grubišić d.o.o.,

poduzeće je za tonsko snimanje, produciranje, izdavanje i umnožavanje zvučnih zapisa.

Tonski studio smješten je u neposrednoj blizini Rijeke, u Šmriki.

Od aerodroma «Rijeka» u Omišlju, Šmriku dijeli samo Krčki most, a dobra prometna povezanost ( autoput) čini ovaj studio udaljenim od Zagreba tek sat i pol vožnje.

Studio je moderno uređen i opremljen, nalazi se u posebnom ambijentu autentično obnovljene obiteljske kuće iz 1900. godine, okružen je zelenilom i mirom.

Spoj dobre opremljenosti i uređenja studia s toplinom stare kamene kuće očuvanih simbola čovjeka i njegovog življenja na ovim prostorima ( kameni stari bunar - "šterna", hladovina ispod vinove loze, toplina vatre iz kamina u stoljetnom podrumu ( "konobi"), donio je poseban rezultat i idealne uvjete za rad, posebno ovaj iz naše priče; snimanje, produciranje i stvaranje glazbe.

Sam studio sastoji se od režije, studija "A", studija "B", prostorija za predah, dogovor i sl.

Studio "B"zbog prostranosti idealno je mjesto za snimanje zborova, bandova, klapa i sl.

Dio ponude čini i mala specifičnost, naime posebno uređeni prostori u sklopu studija (npr. "konoba", "pub" i dr.) mogu se koristiti za promociju projekata realiziranih u Adria records-u.

Fotografije na Web sajtu:

VOLJEN GRBAC
ulazna fotografija

IVICA BRUSIĆ BRUJO
fotografije studija

 

 


Foto priča

Foto galerija

SmještajSmještajSmještajSmještaj
Doma : O nama : Oprema : Korisnici : Izdanja : Shop : Kontakt : Prostorije za opuštanje : Smještaj : Ekipa : Autorski rad : Biografija
© 2007-2015 Adria-Records.hr


Web Stranice Rijeka